Rólunk

Ismerje meg céljainkat, motivációinkat, és a vállalkozásunk sikerének titkait.

Több, mint szolgáltatás…

Megbízhatóság

Időben, munkában, szolgáltatás színvonalában

Precíz munkavégzés

Szakértelem, maximális odafigyelés

Sokrétűség

Széles szakmai háttér, és tapasztalat

Vállalkozásunk elsősorban lakossági és kereskedelmi légkondicionáló berendezések értékesítésével, telepítésével, illetve szervizelésével foglalkozik.

A Tomi Doki székhelye Nágocs.

Célunk: a lelkiismeretes, korrekt, ügyfélbarát kiszolgálás, ezt szem előtt tartva próbálunk minden munkát szakmaisággal, becsülettel elvégezni. Ismertebb klíma márkákat és kevésbé ismertebbeket egyaránt forgalmazunk és szerelünk, természetesen figyelve az Ön, azaz az ügyfél minden igényére, elképzelésére. Vállaljuk magánszemélyek otthonának, irodák, üzlethelyiségek klimatizálásásnak teljeskörű és profi megoldását. Továbbá vállaljuk a már felszerelt, meglévő klímák karbantartását.

Lakásszervízben is otthon vagyunk.

A Tomi Doki azért jött létre, hogy kiszolgálja azt a valós piaci igényt, mely a háztartásban előforduló meghibásodásokra, javításokra nyújt komplex megoldást. Sok esetben nehéz szakembert találni ezekre a feladatokra, ha mégis akkor egy “ránézés” is 20-30 ezer forintba kerül. Szerencsére mi kevésbé ismerjük az érzést, hogy milyen egy viszonylag egyszerű, fél órás munka kifizetésére ilyen összeget áldozni, de nyilván sokan megtapasztalták már. Legyen szó polcok, karnisok felfúrásáról, egy csöpögő csap vagy WC tartály cseréjéről, vagy akár egy teljes lakás szerelvényezéséről, stb.

Az esztétika is fontos számunkra!

Nagyon sokszor keresnek minket, hogy fejezzünk be félbemaradt, vagy éppen szakemberek által elnagyolt munkákat. Az a tapasztalat, hogy kevesen fordítanak figyelmet arra, hogy az elvégzett feladat ne csak funkcionálisan, de esztétikumra is megfelelő legyen. Az általunk kivitelezett megbízásokat lelkiismeretesen végezzük, mintha saját magunknak csinálnánk és minden esetben tisztán hagyjuk magunk után a helyszínt.